![Primo sale Primo sale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d552891-ec1e-4642-ac64-bf4e71b927ec/Derivates/d713383a-888b-465c-93c8-d6146fbf67af.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Białko
- 66.3 g
- Węglowodany
- 93.2 g
- Tłuszcz
- 67.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.8 g
- Sód
- 6614 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta (TM6)
16h 30 min
Yogurt
12h
Primosale
4 godz. 45 min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt con latte condensato
12h 10 min
Ricotta
5h 30min
Formaggio fresco
9h 45min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15 phút
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 phút