Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Białko
- 66.3 g
- Węglowodany
- 93.2 g
- Tłuszcz
- 67.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.8 g
- Sód
- 6614 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Panettone
6 Std. 30 Min
Burro
40min
Yogurt
12h
Primosale
4h 45 min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Ricotta (TM6)
16sa 30 dk
Caciotta fresca piccante
8h
Ricotta
5 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min