Urządzenia i Akcesoria
Canelés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz.
18 Stück
Składniki
-
Milch, 3,5% Fett500 g
-
Vanilleschote längs halbiert1
-
Zucker220 g
-
Mehl120 g
-
Öl10 g
-
Eier2
-
Eigelb1
-
Rum30 g
-
Butter zum Einfetten10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
24 mg
Białko
3 g
Kalorie
562 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Portugiesische Crème Brûlée
25 min
Rieslingspasteten
2 godz. 30 min
Curry-Zitronengras-Suppe mit Garnelen
40 min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Kalbsbäckchen-Ragout in Metaxa-Sauce
2 godz. 20 min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 godz.
Fleisch-Spießchen
55 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 godz.
Yorkshire Pudding
1 godz.
Bakewell Tarte
2 godz.
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2 godz. 10 min
Rinderfilet Wellington
3 godz.