Urządzenia i Akcesoria
Montélimar-Nougat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
40 Stücke
Składniki
-
Eiweiß1
-
Honig cremig400 g
-
Öl zum Einfetten
-
Oblaten10 - 12 Blätter
-
Mandeln, blanchiert100 g
-
Haselnüsse50 g
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Guirlache Nougat
1 godz. 30 min
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 godz. 30 min
Marzipan-Rohmasse
1 godz. 10 min
Gourmet-Cracker
25 godz. 30 min
Mohn-Rugelach
3 godz.
Sesam-Krokant-Riegel
1 godz. 50 min
Pistazien-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
pikante Glückskleeblätter
2 godz.
Brioche mit Cremelikör
5 godz.
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2 godz.
Truthahn mit Dörrobst-Semmelknödel-Füllung und Cranberry-Sauce
4 godz. 30 min
Lemon Crinkle Cookies
2 godz. 45 min