
Urządzenia i Akcesoria
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
rote Paprika in Stücken1000 g
-
Zucker150 g
-
Öl70 g
-
Chilipulver½ TL
-
Salz2 TL
-
Tomatenmark50 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Knoblauchzehen3
-
Weißweinessig70 g
Wartości odżywcze na 1 Glas
Kalorie
384 kcal /
1608 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1197 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy