Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Brot, altbacken (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5 Min
Rustikales Brotgewürz
5 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Sauerteigpulver
24óra 10p
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Gewürzbrot
16h 30min
Kommissbrot
15h 30min