Urządzenia i Akcesoria
Zucchini-Ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Schraubgläser
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert250 g
-
Zucchini in Stücken (siehe Tipp)800 g
-
80 g ApfelessigWeißweinessig80 g
-
Zucker80 - 100 g
-
Tomatenmark200 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
1388 mg
Białko
8 g
Kalorie
1426 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Zucchini
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomaten-Ketchup
40 min
Johannisbeer-Ketchup
1 godz. 30 min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 godz. 20 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Dill-Essig-Gurken
336 godz.
Apfelschalen-Gewürzmischung
50 min
Süß-sauer eingelegte Mirabellen
20 min
Radieschengrün-Pesto
5 min
Kirsch-Ketchup
1 godz. 25 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Eingelegte Honiggurken
10 godz. 15 min