Urządzenia i Akcesoria
香煎猪肋排配咖啡酱汁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
猪肋排 切段1200 克
-
美式咖啡 液体200 克
-
红糖90 克
-
黄芥末 约20克2 汤匙
-
蜂蜜30 克
-
醋 约30克3 汤匙
-
橄榄油2 汤匙
-
新鲜月桂叶1 片
-
蒜头 切片3 瓣
-
新鲜辣椒1 支
-
盐 约1-2克½ 茶匙
-
黑胡椒粉 约1-2克½ 茶匙
-
烟熏红辣椒粉 约1-2克½ 茶匙
-
玉米淀粉 约10克1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
560.4 mg
Białko
67.9 g
Kalorie
2398.7 kJ /
573.3 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
咖啡时光
5 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.