Fileja tropeani
TM6 TM5 TM31

Fileja tropeani

5.0 (4 oceny)

Składniki

Pasta

  • 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 150 g di acqua
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Sugo

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 350 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 6 - 7 foglie di basilico fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1893 kJ / 452.5 kcal
Białko
11.3 g
Węglowodany
71.2 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
4.6 g
Sód
398.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy