Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Ginger Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
761.6 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel toffees
Brak ocen
Steamed Cod Over Greens
40 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Creamy Pea Soup
40 min
Basil Peach Sorbet
10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Basil pesto
Brak ocen
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min