Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Octopus Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594 mg
Białko
25 g
Kalorie
1177 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Mushroom Carpaccio
25 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Apple Marinade
10 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Fish Stew
45 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Seafood Risotto
40 min