Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Octopus Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594 mg
Białko
25 g
Kalorie
1177 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster Bisque
1h 50min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Tuna Tartare
40min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Nenhuma avaliação
Gluten-free Bruschetta
3h
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Artichokes Romana
50min