Urządzenia i Akcesoria
Beetroot soup with herb dumplings
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Herb dumplings
-
fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only10 - 15 g
-
milk200 g
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing60 g
-
salt¾ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
wheat semolina150 g
-
egg1
Beetroot soup
-
500 g cooked beetroot, cut in piecesraw beetroot peeled, cut in pieces,500 g
-
water700 g
-
white wine150 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
flour25 g
-
salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
cream100 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Asparagus cream soup
30 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Sugar glaze
5 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Tomato sauce
40 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min