Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and potatoes
-
broccoli cut in florets600 g
-
water700 g
-
salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
Cheese sauce
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
flour20 g
-
butter50 g
-
cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Boiled eggs
20 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Apple and pear detox juice
10 min
Fennel digestive
10 min
Hot dogs
35 min
Apple and Radish Juice
5 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.