Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and potatoes
-
broccoli cut in florets600 g
-
water700 g
-
salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
Cheese sauce
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
flour20 g
-
butter50 g
-
cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Whipped cream
10 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Tomato rice
30 min
Steamed rice
25 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Spelt bread
1 godz. 45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min