Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Fruit nectar
10 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Potato gnocchi
1 godz. 15 min
Refried Beans
20 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min
Gozleme
1 godz. 15 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min