Urządzenia i Akcesoria
Potato fritter burgers with spinach
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
574.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
587.8 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Maple Pecan Blondies
1 Std. 10 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Potato Pancakes
45 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 Min
Berry and polenta porridge
20 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min