Potato fritter burgers with spinach
TM6 TM5 TM31

Potato fritter burgers with spinach

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 500 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 170 g onions, cut in halves
  • 2 eggs
  • 30 g fine oat flakes
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 garlic clove
  • 450 g frozen spinach leaves, defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)
  • 3 pinches ground pepper
  • 30 g oil
  • 3 tbsp clarified butter

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
587.8 kJ / 140.5 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
14.1 g
Tłuszcz
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
2.7 g
Sód
574.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy