
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan
- 40 g de beurre
- 400 g de courge butternut épluchée et coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 500 g de poireaux coupés en tronçons
- 150 g de carottes coupées en tronçons
- 1000 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 400 g d'eau
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 6 tranches fines d'andouille
- 50 g de gruyère râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 419.8 kcal / 1753.5 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Sód
- 470.8 mg