Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron

Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron

4.5 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
30 pièces

Składniki

  • 130 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 130 g de lait
  • 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 40 g d'huile d'olive
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
  • 150 g de poivron rouge ou jaune, coupé en brunoise
  • 20 tomates cerise coupées en deux
  • 2 c. à soupe bombées de graines de pavot (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 93.9 kcal / 394.8 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 186.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...