Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 150 g yam bean (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot, peeled
- 30 g fresh turmeric, cut in slices
- 5 g shrimp paste (belacan), toasted
- 100 g shallots
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, cut in slices
- 10 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 750 g water
- 30 g cooking oil
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- 20 g sugar
- 2 tsp salt, adjust to taste
- 40 g beancurd sheets (dried type) (tau kee), soaked in hot water to soften
- 50 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or storebought (opcjonalnie)
- 450 g coconut milk
- 200 g firm bean curds (tau kwa) , approx. 2 blocks, cut in 2 cm cubes, deep fried
- 6 compressed rice cake (nasi impit) (homemade or store bought, see tips), cut in bite-sized pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 965 kJ / 231 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 915 mg
Alternatywne przepisy
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Brak ocen
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Fragrant pipis
30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1u. 15min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Cantonese Steamed Fish
40min