Urządzenia i Akcesoria
Steamed Tapioca Kuih
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 pieces
Składniki
-
oil for greasing
-
tapioca roots peeled and cut in chunks500 g
-
brown sugar120 g
-
water880 g
-
coconut milk100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
grated fresh coconut to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
0.4 g
Kalorie
396 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Homemade Soy Milk
35 min
Shallot Oil
25 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min