Urządzenia i Akcesoria
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
-
grated coconut200 g
-
salt½ tsp
-
1 banana leafoil for greasing
-
roselle calyces deseeded4
-
water1900 g
-
pandan leaves cut in strips (2.5 cm)4
-
small sago300 g
-
sugar180 g
-
yellow food colouring adjust to personal preference1 drop
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
0 g
Kalorie
255 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Fruit and Sago Pudding
50 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Homemade Pandan Kaya
55 min