Urządzenia i Akcesoria
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 godz. 45 min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham Hock Potato Bake
35 min