Urządzenia i Akcesoria
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
-
desiccated coconut70 g
-
water, hot130 g
-
carrots quartered lengthways250 g
-
echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large150 g
-
lime juice, freshly squeezed50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
kecap manis (see tip)60 g
-
fresh chillies deseeded if desired, thinly sliced2
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
-
macadamia nuts5
-
fresh galangal (opcjonalnie) peeled, sliced (2 mm)1 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh chillies deseeded if desired, cut in pieces2
-
echalion shallots halved200 g
-
garlic cloves2
-
ground cloves¼ tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
sunflower oil30 g
-
fresh makrut lime leaves thinly sliced3
-
caster sugarbrown sugar2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken mince (see tip)500 g
-
fresh lemon grass 16 leaves separated (see tips)2 - 3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1567.6 mg
Białko
30.7 g
Kalorie
2468.5 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
12.7 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Taco Seasoning
5 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Lamb Korma
4 godz.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min