Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 godz. 10 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Pea and Mint Soup
20 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min