Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Challah
2 godz.
Buckwheat Crêpes
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min