Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba Ganoush
1 godz.
Reuben's Stew
5 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Green Goodness Soup
10 min
Frozen Cranberry Margarita
5 min
Low Carb Cranberry Sauce
20 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.