Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Keine Bewertungen
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Keine Bewertungen
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min