Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Vegetable Soup
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.