Wersje kompatybilne
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 90.2 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1701.4 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Garlic White Rice
35 min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
One Pot Noodles
30 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Crumbs chocolate chip cookies
Brak ocen
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35 min.
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
Brak ocen
Cheesecakes in jars
4h
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min