Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Chicken Penne
30 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Meatballs - Keftedes
2 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef with Mushrooms
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min