Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 267.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotolo di frittata
45 Min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1sa 50 dk
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 Min
Frittelle di carote con uova e avocado
40 Min
Salsa al cioccolato
10min
Indivia con insalata Waldorf
30 Min
Menù: Zuppetta asiatica funghi e curry; souvlaki di pollo e peperoni con riso (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Crostata salata multicolore
1h