Wersje kompatybilne
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di ananas fresco (½ ananas), a spicchi (vedere consigli)
- 450 g di anguria (¼-½ anguria), a spicchi (vedere consigli)
- 100 g di mirtilli
- 100 g di lamponi
- 200 g di fragole, a metà
- 2 banane, mature ma sode
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (succo di mezzo limone)
- 30 g di miele
- 2 rametti di menta fresca, le foglie
- Wartości odżywcze
- na 1500 g
- Kalorie
- 3952.1 kJ / 944.6 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 241.9 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 31.5 g
- Sód
- 25.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1 Std.
Nocciole tartufate
1h 10min
Punch di Natale analcolico
15min
Mousse alla banana e formaggio
10min
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1h 15min
Bimby® è casa: Risotto
1h 15min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40 Min
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3 Std. 30 Min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 Min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5 Std.
Crème caramel al Varoma
3 Std.