Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
TM5 TM6

Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 300 g di barbabietole piccole, sbucciate (vedere consigli)
  • 250 g di zucchine a pezzi (5 cm di lunghezza)
  • 250 g di mozzarella ben sgocciolata
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • basilico fresco q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
284 kJ / 67.9 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
40 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy