Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Białko
- 57.1 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 38.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 776.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min