Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulade with peaches and apricots
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
skinless turkey breast fillet cut in half lengthways900 - 1000 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 tsp
-
walnuts50 g
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned peaches drained and chopped into pieces120 g
-
mascarpone cheese100 g
-
egg1
-
grated lemon zest1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried tarragon½ tsp
-
prosciutto200 g
-
dried apricots12
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2165 mg
Białko
52 g
Kalorie
2248.1 kJ /
535.3 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Keine Bewertungen
Beetroot ciabatta
15 Std.
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 Std.
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 Std. 50 Min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Miso coleslaw
20 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min