Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Puchero
1h 40min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Esquites asados de Coyoacán
30min
Marinada de pescado a la ciénega
10min
Raspado de tamarindo
20min
Limonada negra
144 godz.
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Galettes de fruta
1sa 25 dk
Nieve de frutos rojos
20min
Picadillo
25min
Flautas de res
1h
Pozole Blanco
1h