Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Frijoles puercos
15 Min
Arroz frito
40min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Cazuela de queso con chorizo
40min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1 Std. 30 Min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Tarta mousse cabrales y dulce de manzana
Brak ocen
Cereal de canela
1 Std.
Birria
1 Std.
Matcha caramel latte con leche de coco Helado
1h 45min
Fresas con crema de coco
40min
Mochaccino deslactosado
15 Min