Vichyssoise con pasta
TM6 TM5 TM31

Vichyssoise con pasta

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
  • 50 g di scalogno, a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 70 g di burro
  • 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 550 g di brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 100 g di panna (35% di grassi)
  • 150 g di pasta corta a piacere
  • 1 rametto di prezzemolo fresco

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
7238.8 kJ / 1730.1 kcal
Białko
32.2 g
Węglowodany
206.5 g
Tłuszcz
89.4 g
Tłuszcz nasycony
54.3 g
Błonnik
16.5 g
Sód
242.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy