
Urządzenia i Akcesoria
Vichyssoise con pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di porri a pezzi (5 cm)
-
50 g di scalogno a metà
-
2 spicchi di aglio
-
70 g di burro
-
180 g di patate a pezzi (3 cm)
-
50 g di vino bianco
-
550 g di brodo vegetale
-
½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
100 g di panna (35% di grassi)
-
150 g di pasta corta a piacere
-
1 rametto di prezzemolo fresco
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
1730.1 kcal /
7238.8 kJ
Białko
32.2 g
Tłuszcz
89.4 g
Węglowodany
206.5 g
Błonnik
16.5 g
Tłuszcz nasycony
54.3 g
Sód
242.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutto in Bimby
12 Przepisów
Włochy
Włochy