Vichyssoise con pasta

Vichyssoise con pasta

4.5 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di porri a pezzi (5 cm)
  • 50 g di scalogno a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 70 g di burro
  • 180 g di patate a pezzi (3 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 550 g di brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 100 g di panna (35% di grassi)
  • 150 g di pasta corta a piacere
  • 1 rametto di prezzemolo fresco

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1730.1 kcal / 7238.8 kJ
Białko 32.2 g
Tłuszcz 89.4 g
Węglowodany 206.5 g
Błonnik 16.5 g
Tłuszcz nasycony 54.3 g
Sód 242.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...