Urządzenia i Akcesoria
Spinach and smoked salmon roulade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
15 portions
Składniki
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
418.2 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
493.4 kJ /
117.5 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cream
15 min
Poppy seed strudel with crumble topping
3 godz. 15 min
Poppy seed torte
5 godz.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Tuna dip
15 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Prawn saganaki with feta
35 min