Urządzenia i Akcesoria
Spinach and smoked salmon roulade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
15 portions
Składniki
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
418.2 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
493.4 kJ /
117.5 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon mousse
5 min
Tuna dip
15 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1 godz. 30 min
Stone fruit galettes
50 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Apricot amaretti
40 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min