Urządzenia i Akcesoria
Spinach and smoked salmon roulade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
15 portions
Składniki
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
418.2 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
493.4 kJ /
117.5 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Brak ocen
Croque Madame
45 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min