Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Sicilian Salad
30 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Smoky Couscous Salad
20 min