Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Mediterranean Salad
25 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min