Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Irish Coffee
10 min
Veggie Wellington
2 godz.
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Pancakes with Two Fillings
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min