Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
893.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Pas d’évaluation
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Rice with Duck
1h 5min
Shrimp Yakisoba
35min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Chilli Con Carne
35min