Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
869.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
99.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Vietnamese Style Noodle Salad
40 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 godz. 30 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Raspberry Balsamic Glaze
73 godz.
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min