Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
869.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
99.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Diavola
Brak ocen
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Placki
40 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 min