Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 99.1 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 869.2 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Summer Coleslaw
15min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1h
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Browned lamb mince
20 min