![Beetroot Carpaccio (TM6) Beetroot Carpaccio (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 455.4 mg
Alternatywne przepisy
Tempered chocolate
40 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1 Std.
Anchovy Breadcrumbs
5 Min
Apple Buckle Cake (TM6)
2 Std.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Brak ocen
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Herb Butter Flatbreads
35 Min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min