Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Raw Asian Salad
10min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20min
Grated Carrot Salad
10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min