Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury Apero Stars
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Brak ocen
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min