Beetroot Carpaccio

Beetroot Carpaccio

5.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • beetroots small, peeled (see tips)
    300 g
  • courgettes cut in pieces (5 cm long)
    250 g
  • fresh mozzarella drained, cut in pieces
    250 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • coarse salt flakes or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230.4 kcal / 963.9 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 10.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 455.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...