Urządzenia i Akcesoria
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
736.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
45 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Blended Steamed Oats
30 min
Chili Oil Noodles
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min