Urządzenia i Akcesoria
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
736.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min