Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spicy Pickled Carrots
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
caster sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chillies sliced3
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill cut in pieces, to taste12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Marmalade Margarita
5 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min