Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass Beef Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lettuce sliced (1-2 cm)300 g
-
fresh mint leaves20 g
-
fresh coriander cut in pieces (2 cm)20 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
peanuts, roasted, salted or unsalted60 g
-
onions cut in wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut in strips (6 cm x 1 cm)350 g
-
fresh lemon grass cut in diagonal slices (approx. 1-2 mm)30 g
-
fish sauce20 g
-
honey10 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sriracha saucechilli oil (opcjonalnie)1 tsp
-
red chilli thinly sliced (approx. 1-2 mm)1
-
lime cut in wedges1
-
baguette cut in diagonal slices (approx. 1-2 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903.9 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
2708.7 kJ /
647.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min