Urządzenia i Akcesoria
Bern-style Rösti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), whole or cut in pieces (4 cm x 4 cm) to fit in feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
bacon lardons (see tip)150 g
-
unsalted butter diced60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min