Bulgur con verdure e salsa ai funghi

Bulgur con verdure e salsa ai funghi

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di mandorle spellate e tostate
    100 g
  • di funghi champignon freschi affettati
    200 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    35 g
  • di sale
    10 g
  • di funghi champignon freschi in quarti
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di peperone verde pulito e tagliato a strisce (circa 0,5x5 cm)
    100 g
  • di peperone rosso pulito e tagliato a strisce (circa 0,5x5 cm)
    100 g
  • di cipolla rossa tagliata a metà e poi a fette (circa 0,5 cm)
    100 g
  • di carota pelata e tagliata a bastoncini (circa 0,5x5 cm)
    150 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di latte di cocco
    150 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di peperoncino secco piccante
    ½ cucchiaino
  • di bulgur
    200 g
  • di acqua
    400 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 372.4 kcal / 1558.2 kJ
Białko 12.3 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 41.9 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 1150.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...