Insalata di cetriolo alla tailandese

Insalata di cetriolo alla tailandese

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
  • 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
  • 50 g di arachidi tostate salate
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di succo di lime, spremuto fresco
  • 20 g di salsa di pesce
  • 20 g di zucchero
  • 30 g di olio di semi di girasole
  • 1 peperoncino piccante fresco privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di coriandolo fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 424.2 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 575.8 kJ / 137.6 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...