Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů hladké špaldové mouky, plus navíc na vysypání
- 120 gramů másla, studeného, na kousky, plus navíc na vymazání
- 4 vejce
- 10 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, plus navíc na dochucení
- 350 gramů batátů, na kousky
- ½ svazku hladkolisté petržele, jen lístky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 150 gramů crème fraîche
- 50 gramů mléka
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 100 gramů cherry rajčat, napůl
- 150 gramů fety, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 2039 kJ / 487 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 697 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30 min
Scones
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 min
Černobílé sušenky
2 godz.
Višňové cookies s kokosem
35 min
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30 min
Celozrnné banánové hvězdičky
1 Std.
Kořeněné pomerančové kroužky
50 Min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4h
Ratatouille
40 Min