
Urządzenia i Akcesoria
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Schalotten20 g
-
Butter in Stücken65 g
-
Zitrone, unbehandelt1
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln180 g
-
Salz zum Kochen der Nudeln
-
Linguine500 g
-
Sahne100 g
-
Schmand200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kapern, eingelegt (Non-Pareilles)3 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
798 kcal /
3339 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
100 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
158 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy