Japchae

3.9 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Kochen
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebel klein, halbiert
    40 g
  • helle Sojasauce
    20 g
  • dunkle Sojasauce
    10 g
  • brauner Zucker
    20 g
  • Sesamöl
    10 g
  • Vermicelli Glasnudeln
    250 g
  • Öl
    2 TL
  • Eier verquirlt
    2
  • rote Paprika in feinen Streifen
    130 g
  • gelbe Paprika in feinen Streifen
    70 g
  • Möhre in feinen Streifen
    60 g
  • Blattspinat, frisch
    120 g
  • Shiitakepilze, frisch gehackt
    6
    6 braune Champignons, gehackt
  • Sesam
    1 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 403 mg
Białko 7 g
Kalorie 1765 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...