Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere e non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 52.6 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 895.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Tacos con verdure e fagioli
30 Min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 godz. 30 min
Thepla di spinaci
1h
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3hod. 45min
Tortini pesca e fragola
1h
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1h 10min
Focaccia morbida
4 Std.
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1 Std. 30 Min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 Min