Urządzenia i Akcesoria
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
lemon1
-
extra virgin olive oil45 g
-
soy sauce60 g
-
brown sugar½ tsp
-
4 fresh white fish, (140-170 g each)salmon fillet, fresh, skin on or skinless (140-170 g each)4
-
onions quartered115 g
-
garlic clove1
-
vegetable broth450 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
floury potatoes peeled and cubed (1 cm)450 g
-
395 g mixed vegetables, (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (6 mm)broccoli floret (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (6 mm)340 g
-
green pea, frozen450 g
-
whole cow milk to taste225 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4305.6 mg
Białko
107 g
Kalorie
5076.1 kJ /
1213.2 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cozy Soups
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
30 second cupcakes
25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Vegan Danish Pastries
1 godz. 15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Sugar and Spice Cookies
1 godz. 40 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min