Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder600 g
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenderloin cut into pieces (3 cm)600 g
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
all-purpose flour30 g
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
leeks100 g
-
olive oil30 g
-
lemon1
-
chicken stock150 g
-
cream300 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Green Goddess Salad
10 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Hummus
10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min