Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder600 g
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenderloin cut into pieces (3 cm)600 g
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
all-purpose flour30 g
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
leeks100 g
-
olive oil30 g
-
lemon1
-
chicken stock150 g
-
cream300 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 godz. 30 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Folded Herb Bread
1 godz. 10 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min