Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
lamb leg, boneless semi-boneless795 g
-
rosemary, fresh4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
water divided38 g
-
potato, waxy small or cut in quarters795 g
-
garlic clove1
-
rosemary, fresh leaves only30 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
honey15 g
-
olive oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1011.1 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
2766.4 kJ /
661.2 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chocolate Peanut Butter Shake
15 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min