Urządzenia i Akcesoria
Potato Cup Frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
cheddar cheese cut in cubes (3 cm x 3 cm)100 g
-
Russet potatoes peeled, cut in quarters700 g
-
cooking oil for greasing4 tbsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
capsicums deseeded, diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
onions diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
streaky bacon, cured, cut in small pieces (0.5 cm x 0.5 cm)smoked turkey breast60 g
-
eggs5
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
cream60 g
-
milk50 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
338 mg
Białko
8 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
VEGEMITE® pasta
30 min
Bolognese Sauce
Brak ocen
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min