Urządzenia i Akcesoria
Sri Lankan spicy sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh peaches stones removed and cut into eighths900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
3868.9 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
6973.9 kJ /
1666.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
35.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
353.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Vanilla Flan
Brak ocen
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Spiralized tortilla
Brak ocen
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Croque Madame
45 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Santiago cake
1 godz. 20 min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min